Ю

Юристи ЮФ «Місечко та Партнери» успішно представили інтереси торгової компанії «Торг Сіті» у спорі з податковим органом

Юристи ЮФ «Місечко та Партнери» успішно представили інтереси торгової компанії «Торг Сіті» в Окружному адміністративному суді міста Києва у спорі з податковим органом та тим самим скасували безпідставно нараховані податковим органом санкції на суму більш ніж 170 тисяч гривень.

Податковою інспекцією при проведенні фактичної перевірки діяльності однієї із торгових точок Клієнта виявлено порушення порядку ведення касових операцій та перевищення ліміту залишку готівки в касі, як наслідок - нараховано штрафні санкції на суму, яка перевищує 170 тисяч гривень.

В інтересах суб’єкту господарювання юристами ЮФ «Місечко та Партнери» було подано адміністративний позов про скасування податкового повідомлення рішення, який розглянуто та задоволено судом в повному обсязі. 

Таким чином, законні права та інтереси клієнта захищено, попереджено необґрунтовану сплату штрафних санкцій на підставі рішення податкового органу.

Юридичний супровід судового процесу було здійснено юристом Яною Квасницею під керівництвом Керуючого партнера Володимира Місечко.