С

Станіслав Скрипник – новий партнер в команді «Місечко та Партнери»

Після понад шістнадцяти років успішної роботи в юридичній фірмі «Lavrynovych & Partners Law Firm» Станіслав Скрипник вирішив стати членом нашої команди. І це виходить за рамки простого розширення фірми. Адже Станіслав посилить наші практики вирішення спорів, супроводу бізнесу, банківського, фінансового та корпоративного права, земельного права, будівництва та нерухомості, банкрутства та реструктуризації боргів, медіації.
 
За плечима Станіслава численні перемоги в судах, а саме – захист інтересів суб'єктів господарювання, посадових осіб підприємств, власників бізнесу та членів їхніх родин. Крім того, він є визнаним серед колег експертом у сфері альтернативного врегулювання спорів, в 2016-2021 роках – заступник голови комітету з питань медіації Національної асоціації адвокатів України. Має міжнародний сертифікат бізнес-медіатора Академії Торгово-промислової палати Мюнхена та Верхньої Баварії.
 
Свідченням фахової експертизи Станіслава Скрипника можна вважати його публікації та коментарі для профільних юридичних видань – «Юридична практика», «Юридична газета», «Український юрист» тощо, а також постійне отримання ним запрошень бути спікером, організатором та модератором заходів юридичної спільноти, участь в робочих групах щодо реформування чи вдосконалення законодавства.
 
В 2021 році Станіслав Скрипник – серед найкращих юристів в галузі банківського і фінансового права за результатами міжнародного дослідження Best Lawyers in Ukraine, а в 2022 – 2023 роках – військовослужбовець в лавах ЗСУ. Натомість в 2024 рік він входить з настроєм на потужну роботу та відмінні результати в команді юридичної фірми «Місечко та Партнери».
 
«Місечко та Партнери» – українська юридична фірма, що представляє інтереси провідних національних та міжнародних компаній з 2009 року на території України та країн Європейського союзу.
 
Професіоналізм та досвід «Місечко та Партнери» підтверджується рекомендаціями українських і міжнародних профільних рейтингів та довідників: World Tax, IFLR1000, Ukrainian Law Firms, The Legal 500, 50 провідних юридичних фірм України, Вибір клієнта: ТОП-100 кращих юристів України.