П

Представництво інтересів болгарської компанії ТЕСІ в Держпродспоживслужбі України

Серед значущих напрямків діяльності Місечко та Партнери – юридична підтримка європейських компаній, що працюють на ринку України. Зокрема, наша команда отримує запити на представництво інтересів компаній з ЄС, в тому числі в контролюючих органах України. Саме такий кейс ми реалізували нещодавно, надавши необхідну правову підтримку відомому виробнику електроводонагрівачів – компанії TECI (TESY OOD) з Болгарії.
 
Про TECI
Бренд TECI представлений у більш як 50 країнах та на чотирьох континентах. Він зарекомендував себе серед споживачів як виробник доступної, енергоефективної та безпечної продукції, що відповідає сучасним вимогам щодо скорочення споживання ресурсів і захисту навколишнього середовища. Компанія TECI незмінно пропонує інноваційні продукти та запатентовані рішення, що відповідають, як очікуванням клієнтів, так і нормативним вимогам.
 
Про юридичну допомогу компанії TECI
В рамках запиту від компанії TECI, Місечко та Партнери представили їх інтереси перед Державною службою України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів з питань дотримання основних вимог, встановлених законодавством України, до нехарчової продукції.
 
Проект було супроводжено юристами фірми, Наталією Назарко та Яриною Паш.