К

Київський апеляційний господарський суд підтвердив законність вимог клієнта ЮФ «Місечко та Партнери» торгової групи «Статус»

23 червня 2015 року Київський апеляційний господарський суд залишив в силі Рішення Господарського суду міста Києва про задоволення в повному обсязі позовних вимог торгової групи «Статус» до компанії «Нетфікс» (ТМ Brainberry») про розірвання договору з розробки індивідуального програмного забезпечення (веб-сайт) та стягнення авансових платежів.

Спір між сторонами виник у зв’язку з недодержанням компанією «Нетфікс» строків виконання робіт з розробки індивідуального програмного забезпечення, внаслідок чого клієнту ЮФ «Місечко та Партнери» було завдано збитків у розмірі авансових платежів.

Залишаючи в силі Рішення суду першої інстанції Київський апеляційний господарський суд підтвердив право торгової групи «Статус» відмовитись від прийняття виконання зобов’язань внаслідок втрати інтересу через порушення компанією «Нетфікс» строків їх виконання.

Представництво та захист інтересів клієнта Фірми здійснювала команда юристів у складі Партнера Володимира Місечко та юристів Романа Сидоренко та Вадима Кухти.

Торгова група «Статус» - мережа магазинів ділових аксесуарів.