Р

Реєстрація товариства з обмеженою відповідальністю в Україні та супутні послуги

«Місечко та Партнери» допомагає іноземним інвесторам зареєструвати компанію в Україні або купити готову компанію для відкриття бізнесу в Україні.

Наша мета - провести інвесторів через весь процес створення компанії або зробити це за них, щоб їм не потрібно було справлятися з бюрократією. Ми подбаємо про всі необхідні документи, процедури реєстрації, легалізації, дозволи.
 
Вимоги до реєстрації товариства з обмеженою відповідальністю:
 
Акціонери (засновники)
Кожне товариство з обмеженою відповідальністю повинно мати як мінімум одного (1) акціонера (засновника), який може бути фізичною або юридичною особою.
 
Статутний капітал
Мінімальний розмір статутного капіталу товариства - 1 гривня, але ми рекомендуємо більше, як мінімум на початкові витрати товариства. Статутний капітал повинен бути сформований протягом 6 місяців з дати створення товариства.
 
Директор і секретар товариства
Товариство, зареєстроване в Україні, повинно мати як мінімум одного (1) директора, яким може бути тільки фізична особа, вимоги до секретаря компанії відсутні. Директор повинен бути громадянином України або іноземцем, але тільки з моменту отримання таким іноземцем дозволу на роботу.
 
Юридична адреса
У кожного товариства повинен бути зареєстрований офіс в Україні.
 
Час, необхідний для створення товариства
Тривалість часу, який необхідний для відкриття товариства в Україні, залежить від структури створюваної компанії і від своєчасності надання всієї необхідної інформації і документації, але, як правило, не більше 20 днів.
 
Оподаткування та угоди про уникнення подвійного оподаткування
В даний час Україна підписала майже 70 договорів про уникнення подвійного оподаткування. Корпоративний податок в Україні становить 18% від прибутку компанії, відповідно до фінансової звітності. Податкове законодавство України передбачає можливість для невеликої компанії з річним оборотом не більше 210 000,00 євро використовувати корпоративний податок в розмірі 5% від обороту. ПДВ - 20%.
 
Бухгалтерія
Компанії, зареєстровані в Україні, зобов'язані вести належний бухгалтерський облік і фінансову звітність. Фінансова звітність повинна включати баланс, звіт про прибутки і збитки.
 
Необхідні документи
Діяльність нових компаній в Україні визначається Статутом, який підписується акціонерами; свідоцтво про реєстрацію, видане Реєстратором компаній в Україні, і податкове свідоцтво, видане податковим органом.
 
Відкриття банківського рахунку в Україні
Відкрити банківський рахунок в Україні можливо тільки для компанії з чіткою структурою та прозорими видами діяльності.
 
Вартість послуг з реєстрації товариства з обмеженою відповідальністю в Україні буде складати 500.00 євро і включатиме:
  • підготовку всіх установчих документів,
  • статут,
  • свідоцтво про реєстрацію,
  • податкове свідоцтво,
  • печатку компанії.
Додаткові послуги за запитом:
Наші розцінки на бухгалтерські послуги та послуги по нарахуванню заробітної плати для компанії наступні:
 
Бухгалтерські послуги та послуги по нарахуванню заробітної плати
Місячний платіж
Компанія без ПДВ
до 2 співробітників
від 150.00 євро
до 4 співробітників
від 250.00 євро
до 7 співробітників
від 350.00 євро
Компанія з ПДВ реєстрацією
 
Додатково 200.00 євро
 
Якщо Ви зацікавлені в наших послугах, зв'яжіться з нами по пошті: office@misechko.com.ua або по телефону: +38044 289-48-74.