P

PNB Banka, AS - допомога в отриманні гарантованих вкладів

15 серпня 2019 року рішенням Комісії ринку фінансів та капіталу Латвії було прийнято рішення про зупинення всіх фінансових операції Банку PNB Banka, AS.

12 вересня 2019 року суд Відземського передмістя Риги за заявою Комісії ринку фінансів і капіталу Латвії прийняв рішення про неплатоспроможність PNB Banka.

Відповідно до Закону про гарантування вкладів, гарантовані державою відшкодування можуть отримати латвійські та міжнародні клієнти PNB Banka, AS, приватні та юридичні особи, які мають вклади в PNB Banka, при цьому кожному клієнту гарантовано відшкодування в розмірі до 100 000 євро з Фонду гарантування вкладів, виплати будуть здійснюватися через латвійський банк Citadele banka, AS.

Гарантоване державою відшкодування поширюється на всі кошти вкладника - як на строкові вклади, так і на розрахункові, зарплатні, ощадні та інші рахунки.

Починаючи з 12 вересня 2019 року, юристи ЮФ «Місечко та Партнери» супроводжують клієнтів під час отримання ними гарантованого відшкодування, і незважаючи на закритість кордонів продовжують надавати послуги.  

Ми пропонуємо наступні послуги:

  • відкриття рахунку для отримання гарантованого відшкодування;
  • актуалізація документів та ідентифікація в PNB Banka, AS;
  • подача документів Citadele banka, AS для отримання гарантованого відшкодування.

Телефон для довідок: +38050 388-39-20.