А

ABLV BANK LUXEMBOURG SA, оскарження рішень фінансової розвідки про заморожування активів

ABLV Bank Luxembourg SA є дочірнім банком ABLV Bank, AS, Рига, Латвія.

Окремо від процедури самоліквідації ABLV Bank, AS, Рига, Латвія, яка розпочалася 26 лютого 2018 року, в ABLV Bank Luxembourg SA розпочато процедуру ліквідації Банку, на підставі рішення Люксембурзького окружного суду від 2 липня 2019 року.

Термін подачі кредиторських вимог, за вищезгаданим рішенням, було встановлено не пізніше 17.00 годині 10 січня 2020 року, вимоги, подані після зазначеного терміну, не приймалися.

Документи приймалися палатою з розгляду комерційних спорів Окружного суду Люксембургу.

Кредиторські вимоги, що подані вчасно, підлягають комплексній перевірці ліквідаторами Банку в особі адвоката Алена Рукавіни та Еріка Коллара з Люксембурзького офісу Deloitte.

У разі виникнення у ліквідаторів Банку під час такої комплексної перевірки кредиторських вимог мінімальних підозр до документів, а також транзакцій, кредиторські вимоги передаються для перевірки до підрозділу фінансової розвідки Люксембургу (Cellule de Renseignement Financier).

Фінансова розвідка Люксембургу, в міру своїх повноважень, може видати наказ про заморожування коштів (freezing order), який поширюється на всі активи клієнта Банку.

Особливістю такої процедури є той факт, що максимум на що може розраховувати клієнт, це підтвердження з боку фінансової розвідки Люксембургу про наявність наказу про заморожування коштів, будь-які підтверджуючі документи на адресу клієнта не відправляються.

Таке рішення про заморожування коштів може бути оскаржено клієнтом до Окружного суду Люксембургу.

Юристи ЮФ «Місечко та Партнери» вже зіткнулися з подібними рішеннями фінансової розвідки Люксембургу про заморожування коштів клієнтів, і оскаржили таке рішення до Окружного суду Люксембургу.

Крім цього, ми співпрацюємо з кращими адвокатами Люксембургу, які допомагають нашим клієнтам в спорах з фінансовою розвідкою Люксембургу.

Тому, якщо Ви зіткнулися з подібною ситуацією, ми будемо раді, як мінімум Вас проконсультувати, а за запитом, представити Ваші інтереси в процедурі оскарження такого рішення фінансової розвідки Люксембургу.

Контактний телефон +38050 388-39-20.