Ю

Юристи ЮФ «Місечко та Партнери» представили інтереси ТОВ «Біляус Агро» в Севастопольському апеляційному адміністративному суді 

05 грудня 2013 року, Севастопольський апеляційний адміністративний суд прийняв Рішення, яким відхилив апеляційну скаргу Євпаторійської об’єднаної державної податкової інспекції АР Крим на Постанову Окружного адміністративного суду АР Крим про скасування податкових повідомлень рішень на загальну суму 2,5 мільйони гривень, тим самим залишивши її в силі.

Таким чином, Постанова Окружного адміністративного суду АР Крим про задоволення позовних вимог клієнта ЮФ «Місечко та Партнери» сільськогосподарського підприємства «Біляус Агро» про скасування податкових повідомлень рішень на загальну суму 2,5 мільйони гривень вступила в силу.

Податкові повідомлення рішення стосувались законодавства про податок на додану вартість щодо правильності заповнення податкової декларації та відображення від’ємного значення з цього податку.  

Юридичний супровід проекту здійснено юристом Андрієм Котягіним під керівництвом партнера фірми Володимира Місечко.

ТОВ «Біляус Агро» - сільськогосподарське підприємство, що входить до складу агрохолдингу «Краєвид Інвест» та основним видом діяльності якого є вирощування зернових та технічних культур.