Ю

Юридична фірма «Місечко та Партнери» в числі найкращих юридичних фірм України, згідно довідника Ukrainian Law Firms 2014 (ULF)

Експерти щорічного професійного видання Ukrainian Law Firms 2014 високо оцінили роботу ЮФ «Місечко та Партнери» за результатами року, що минув.

Так, проект із супроводження випуску облігацій ТОВ «Метал Холдінг Трейд» увійшов до 25 найбільших угод з залучення інвестицій на ринку капіталу за 2013 рік.

Проекти ЮФ «Місечко та Партнери» були відмічені в переважній більшості розділів дослідження, а саме: агробізнес, ринки капіталу, корпоративне право, енергетика та природні ресурси, інтелектуальна власність, судове представництво, земельне право, банкротство, податкове право, транспорт та інфраструктура.

Керуючий Партнер Володимир Місечко увійшов до 19 кращих юристів в практиці податкового права, а також був відзначений серед 8 кращих юристів в практиці транспорту та інфраструктури. 

Ukrainian Law Firms: A Handbook for Foreign Clients - довідник заснований у 2002 році спеціально для іноземних клієнтів, з метою ознайомлення із провідними юридичними фірмами та юристами України.