Ю

ЮФ «Місечко та Партнери» захистила інтереси клієнта у справі про скасування рішення податкового органу про донарахування податкових зобов’язань 

Команда юридичної фірми «Місечко та Партнери» захистила інтереси клієнта у спорі проти фіскального органу щодо скасування податкових-повідомлень рішень, винесених за результатами проведення податкової перевірки, який був розглянутий Київським окружним адміністративним судом.

Київський окружний адміністративний суд підтримав позицію та визнав висновки, викладені в акті податкової перевірки щодо заниження чистого оподатковуваного доходу такими, що не відповідають дійсності та, як наслідок, задовольнив позовні вимоги юристів «Місечко та Партнери» і скасував рішення податкової, яким було донараховано податок на доходи фізичних осіб, податок на додану вартість, військовий збір та єдиний соціальний внесок на загальну суму понад 600 тис. грн.

Команда «Місечко та Партнери» супроводжувала розгляд справи у складі юриста Антона Гаврика та керуючого партнера Володимира Місечко.