А

ЮФ «Місечко та Партнери» відстояла податкові інтереси свого клієнта

Юридична Фірма "Місечко та Партнери" у судовому порядку відстояла інтереси свого клієнта - компанії "Сімплі Роуд" у спорі проти Шевченківської державної податкової інспекції у місті Києві щодо скасування податкового повідомлення-рішення на суму понад 100 000,00 гривень.

Податкове повідомлення-рішення було прийнято на підставі акту податкової перевірки, яким встановлювалась нікчемність правочину, укладеного компанією "Сімплі Роуд" та іншим суб’єктом господарювання.

Окружний адміністративний суд міста Києва підтримав правову позицію юристів ЮФ «Місечко та Партнери» та крім іншого вказав на індивідуальну відповідальність платника податку. Так, відповідно до Рішення Європейського суду з прав людини у справі "Бізнес Сепорт Сентре проти Болгарії" добросовісний платник податків не має зазнавати негативних наслідків через порушення законодавства його контрагентом.   

Юридичний супровід проекту здійснено юристом фірми Дмитром Жуковим під керівництвом партнера фірми Володимира Місечко.

Компанія "Сімплі Роуд" - один з найбільших дистриб'юторів мотоекіпіровки, мототюнінга, мотозапчастин, запчастин на квадроцикли та водну мототехніку в Україну.