Ю

ЮФ «Місечко та Партнери» успішно представила інтереси «Панальпіна Уорлд Транспорт Л.Т.Д.» у Господарському суді міста Києва

26 листопада 2014 року Господарський суд міста Києва затвердив Мирову угоду у справі за позовом «Панальпіна Уорлд Транспорт Л.Т.Д.» до ТОВ «КарпатиГаз» про стягнення заборгованості у сумі 3 400 000,00 гривень за надані транспортно-експедиційні послуги.

Станом на дату підписання мирової угоди, ТОВ «КарпатиГаз» погасило заборгованість за послуги, та зобов’язалось сплатити штрафні санкції до 31 грудня 2014 року.

Господарський суд міста Києва затвердив мирову угоду у даній справі, тим самим поставивши крапку у спорі, що тривав понад рік та розглядався колегією суддів, зважаючи на складність справи.

Юридичний супровід проекту було здійснено юристом ЮФ «Місечко та Партнери» Романом Сидоренко та Партнером фірми Володимиром Місечко.

«Панальпіна Уорлд Транспорт Л.Т.Д.» – світовий лідер у експедируванні вантажів авіа та морським транспортом, з наявними 500 офісами у більш ніж 70 країнах світу.