А

ЮФ «Місечко та Партнери» серед кращих юридичних фірм згідно довідника Ukrainian Law Firms 2015 

3 червня 2015 року, авторитетне щорічне видання «Ukrainian Law Firms 2015: A Handbook for Foreign Clients» (Юридичні фірми України 2015. Довідник для іноземних клієнтів), вже втретє визнало професійні досягнення Юридичної фірми «Місечко та Партнери».

У цьому році, проекти «Місечко та Партнери» були відмічені в наступних розділах дослідження: банківське та фінансове право, корпоративне право та M&A, інтелектуальна власність, судова практика, земельне право та нерухомість, податкове право, транспортне право та інфраструктура.

Окрім цього, індивідуальне визнання від експертів «Ukrainian Law Firms 2015» отримав Керуючий Партнер фірми Володимир Місечко, який другий рік поспіль увійшов до числа кращих юристів у практиці податкового права та кращих спеціалістів у практиці транспортного права.

Ukrainian Law Firms: A Handbook for Foreign Clients – англомовний довідник українського юридичного ринку, заснований у 2002 році спеціально для іноземних клієнтів, з метою ознайомлення із провідними юридичними фірмами та юристами України.