ю

ЮФ «Місечко та Партнери» отримала визнання IFLR1000 2015

За результатами авторитетного міжнародного рейтингу IFLR1000 у 2015 році ЮФ «Місечко та Партнери» була включена до переліку найбільш помітних гравців у сфері банківського і фінансового права в Україні.

Як зазначають виданню клієнти фірми, команда швидко реагує на клієнтські потреби та завжди зорієнтована на досягнення позитивного результату. «Вони розробили доволі практичну систему юридичного представництва, що дозволило нам відійти від негативної судової практики такого роду справ у нашій країні. Також, на відміну від інших, ставки фірми, в залежності від ситуації, могли набувати помірної гнучкості», - коментує один із клієнтів фірми.

Довідник підкреслює досвід фірми у супроводженні угод на внутрішньому ринку капіталу, цитуючи клієнта компанії щодо ефективності та проактивності команди: «Ми наймали фірму супроводжувати доволі складний проект, і були задоволені, як  вони провели дуже ефективні переговори як із регуляторами, так і контрагентами».

International Financial Law Review (IFLR) 1000 (видається Euromoney Institutional Investor PLC) є провідним міжнародним довідником у галузі фінансового та корпоративного права.

http://www.iflr1000.com/Firm/Misechko-Partners/Profile/8412#review