В

Володимир Місечко виступив з доповіддю в рамках бізнес-сніданку «Податкові та юридичні аспекти діяльності транспортних  і  логістичних компаній в нових умовах»

Володимир Місечко, Керуючий Партнер Юридичної Фірми «Місечко та Партнери», виступив з доповіддю на тему: «Митний ліцензійний склад та особливості зовнішньоекономічної діяльності (ЗЕД) транспортних компаній» в рамках бізнес-сніданку «Податкові та юридичні аспекти діяльності транспортних і логістичних компаній в нових умовах».

У своїй доповіді пан Місечко роз'яснив особливості митних ліцензійних складів, а також поділився практикою судових спорів щодо оподаткування транспортних компаній.

Захід відбувся 30 березня 2012 року в ресторані Креп-де-шин і зібрав близько 30 представників транспортних і логістичних компаній, зокрема МАУ, «Квенбергер Логістикс Рус», «Кальберсон Логістикс Юкрейн», «ПежоСітроен України», «Панальпіна Уорлд Транспорт», «ДІСКОРДІЯ» та інших. Організаторами виступили Аудиторська фірма «Аксьонова та партнери» спільно з Юридичною Фірмою «Місечко та Партнери».