Р

Результати Першого тенісного турніру серед юристів «Tennis Legal Cup»​

12 березня 2016 року на кортах Міжнародної тенісної академії відбувся Перший тенісний турнір серед юристів «Tennis Legal Cup».

Дванадцять правників, серед яких нотаріуси, адвокати та судді, боролися за звання переможця в одиночній чоловічій категорії серед тенісистів-любителів.

Кубок першості отримав радник Sayenko Kharenko Андрій Заблоцький, перемігши в фіналі Артема Атепаліхіна «АО «Домініон» з рахунком 8-4, юрист Віталій Кравець в матчі за третє місце переміг організатора проекту Tennis Legal Cup, керуючого партнера ЮФ «Місечко та Партнери» Володимира Місечко з рахунком 7-6.

Наразі, захід єдиний у своєму роді і окрім основної мети, популяризації тенісу та спорту як такого, Tennis Legal Cup став майданчиком для спілкування з колегами, об’єднаними спільною справою та захопленням великим тенісом.

Партнерами заходу виступили: консалтингова компанія Legal Marketing Solutions, Всеукраїнська громадська організація «Асоціація адвокатів України», газета «Юридична практика» та видання «Закон і Бізнес», а також торгові марки «DUOMIT», «Gilda Tonelli» та «Rinascimento».

Фотозвіт доступний за наступним лінком.