М

Місечко та Партнери успішно представили інтереси європейського клієнта в Окружному суду Люксембурга на суму 8,5 мільйонів євро

Місечко та Партнери успішно представили інтереси компанії, зареєстрованої на території Великобританії, у судовому спорі з фінансовою розвідкою Люксембургу про скасування заморожувального ордера щодо грошових коштів клієнта на суму 8.5 мільйонів євро.

Фінансова розвідка Люксембургу прийняла рішення про замороження коштів клієнта на підставі отриманих від аудиторів АБЛВ Банк Люксембург документів під час проведення комплаєнсу в рамках процедури ліквідації Банку. Місечко та Партнери, в інтересах клієнта, звернулись до п’ятої палати Окружного суду Люксембургу з заявою про скасування такого рішення фінансової розвідки. Після надання усіх необхідних документів та пояснень в рамках судового розгляду, фінансовою розвідкою Люксембургу було відкликано рішення про замороження коштів ще до моменту винесення рішення по суті. Це стало фінальною крапкою у тривалій процедурі щодо підтвердження походження коштів клієнта, які розміщені на рахунках АБЛВ Банк Люксембург.

Супровід справи було здійснено юристами Місечко та Партнери за безпосередньої участі Володимира Місечко. Запорукою успіху цього кейсу став попередній досвід команди фірми у подібних спорах та справах.