М

Місечко та Партнери успішно представили інтереси української деревообробної компанії в МКАС при ТПП України

Клієнт АО «Місечко та Партнери» українська деревообробна компанія протягом 2021 року поставила на користь Firma LITKE, Німеччина, продукцію з деревини та лісоматеріали хвойних порід на умовах оплати – 30 днів з моменту митного оформлення товару.
 
Firma LITKE, Німеччина, всупереч умовам укладеного зовнішньоекономічного контракту не сплатила вартість поставленої продукції, що і стало підставою для звернення нашого клієнта до Міжнародного комерційного арбітражного суду при Торгово-промисловій палаті України.
 
Арбітражна угода сторін про передачу їх спору на розгляд до Міжнародного комерційного арбітражного суду при Торгово-промисловій палаті України та можливість застосувати до спірних правовідносин норми чинного законодавства України, було чітко передбачено умовами зовнішньоекономічного контракту. 
 
По результатам арбітражного провадження, що тривало понад шість місяців, судом було взято до уваги наші докази та задоволено вимоги нашого клієнта в повному обсязі, стягнуто загальну суму заборгованості, штрафні санкції, суму арбітражних і юридичних витрат.  
 
Юридичний супровід проекту було здійснено адвокатом Іриною Усіченко.