А

АО «Місечко та Партнери» успішно представили інтереси своїх клієнтів під час процедури ліквідації Банку PNB Banka, AS (Латвія)

15 серпня 2019 року рішенням Комісії ринку фінансів та капіталу Латвії було прийнято рішення про зупинення всіх фінансових операції Банку PNB Banka, AS (Латвія).

12 вересня 2019 року суд Відземського передмістя Риги за заявою Комісії ринку фінансів і капіталу Латвії прийняв рішення про неплатоспроможність PNB Banka.

Відповідно до Закону Латвійської республіки про гарантування вкладів, гарантовані державою відшкодування можуть отримати латвійські та міжнародні клієнти PNB Banka, AS, приватні та юридичні особи, які мають вклади в PNB Banka, при цьому кожному клієнту гарантовано відшкодування в розмірі до 100 000 євро з Фонду гарантування вкладів, виплати будуть здійснюватись через латвійський банк Citadele banka, AS.

Адвокати АО «Місечко та Партнери» успішно представили інтереси більше 10 клієнтів у взаємовідносинах с банками PNB Banka, AS та Citadele banka, AS щодо отримання гарантованих державною коштів.

Крім того, адвокати АО «Місечко та Партнери» представили інтереси клієнтів, суми вкладів яких перевищували гарантовані державною, та подали кредиторські вимоги, відповідно до порядку, опублікованому 9 вересня 2019 року в офіційному виданні Latvijas Vēstnesis.

Юридичний супровід даних проектів здійснювався Володимиром Місечко та Іриною Низькою.