А

АО «Місечко та Партнери» успішно представило інтереси Панальпіна Уорлд Транспорт ЛТД в Господарському суді м. Києва

Адвокатське об’єднання «Місечко та Партнери» успішно представило інтереси експедиторської компанії Панальпіна Уорлд Транспорт ЛТД у судовому спорі з компанією Discovery Industrial Services Limited (Великобританія) про стягнення заборгованості за надані послуги.

Суть справи полягала в тому, що клієнтом АО «Місечко та Партнери» було надано транспортні послуги щодо перевезення вантажів компанії Discovery Industrial Services Limited, але замовник послуги оплатив не в повному обсязі.

Господарський суд міста Києва, так само як і Північний апеляційний господарський суд погодився з позицією адвокатів АО «Місечко та Партнери», та стягнув на користь експедиторської компанії Панальпіна Уорлд Транспорт ЛТД заборгованість за надані послуги.

Юридичний супровід проекту було здійснено адвокатами АО «Місечко та Партнери», Михайлом Цурканом та Володимиром Місечко.

Компанія «Панальпіна Уорлд Транспорт ЛТД» - є міжнародною експедиторською компанією, що надає послуги з перевезення вантажів автомобільним, морським та авіаційним транспортом.