М

 «Місечко та Партнери» успішно представили інтереси болгарської компанії «Discordia AD» в Господарському суді Волинської області

Адвокатське об’єднання «Місечко та Партнери» успішно захистило інтереси болгарської компанії Discordia AD у судовому спорі про стягнення штрафних санкцій з перевізника за прострочення термінів доставки вантажу, який розглядався Господарським судом Волинської області.

Суть справи полягала в тому, що клієнтом АО «Місечко та Партнери» було надано транспортній компанії вантаж для перевезення, строки та штраф за порушення строків такого перевезення були визначені відповідними заявками, але всупереч обумовленим строкам, вантаж був доставлений з запізненням.  

Господарський суд Волинської області погодився з позицією адвокатів АО «Місечко та Партнери», та стягнув на користь  болгарської компанії Discordia AD штраф за порушення строків доставки вантажу.

Юридичний супровід проекту було здійснено адвокатами АО «Місечко та Партнери», Михайлом Цурканом та Володимиром Місечко.

Компанія «Discordia AD» - є міжнародною транспортною компанією, що надає послуги з перевезення вантажів автомобільним, залізничним та авіаційним транспортом з головним офісом у місті  Софія, Болгарія.