П

Приведення у відповідність Статуту товариства з обмеженою відповідальністю

17 червня 2018 року набрав чинності Закон України «Про товариства з обмеженою та додатковою відповідальністю», основною метою якого є визначення правового статусу товариств з обмеженою відповідальністю та товариств з додатковою відповідальністю, порядок їх створення, діяльності та припинення, права та обов’язки їх учасників.

Відповідно до п. 3 Глава VIII. «Прикінцеві та перехідні положення» вищевказаного Закону, до 17 червня 2019 року положення статуту товариства з обмеженою відповідальністю, товариства з додатковою відповідальністю, що не відповідають цьому Закону, є чинними в частині, що відповідає законодавству станом на день набрання чинності цим Законом.

Таким чином, після 17 червня 2019 року будь-які норми статуту товариства, що суперечать Закону, є недійсними до моменту приведення таких норм у відповідність.

Крім того, вчинення будь-яких реєстраційних дії товариства заборонені до приведення статуту у відповідність з новим законом.

Юристи ЮФ «Місечко та Партнери» готові за запитом клієнта підготовити необхідні документи, розробити індивідуальний Статут товариства у відповідності до вимог нового Закону, та здійснити необхідні реєстраційні дії.

Вартість юридичних послуг з підготовки та реєстрації необхідних документів з приведення Статуту  у відповідність складає 2500,00 гривень, додатково оплачуються послуги нотаріуса.